perjantai 30. toukokuuta 2008

Mohair unelmaa

Malli: DROPS pitsineuleinen bolero
Lanka: Garnstudion DROPS Vivaldi n. 80g ja Garnstudion DROPS Glitter vajaa 1 puola
Puikot: 3,5 mm, virkkuukoukku 3,5 mm napinläpien tekoon
Muu materiaali: Kaksi nappia Stockmannilta

Tulipa siitä hieno! Juuri sellanen kuin oli tarkoituskin. Onneksi valmistumisesta on jo jonkin aikaa etten enää edes muista miten tahmeaa mohair on neuloa ja kuinka hankalaa oli kun Glitter koko ajan kiertyi. Muuten oli oikein kiva malli neuloa, vaikka ruutupiirrosta pitikin seurata jatkuvasti. Tällä kertaa hihoistakin tuli sopivat, vaikka en muutoksia tehnyt. Vähän pelkäsin ettei reunasta tule ekalla kerralla hyvä. En jaksanut laskea silmukoita, tein vain fiiliksen mukaan. Onneksi onnistui koska mohairia ei ole kiva purkaa.

Boleroa tulen varmasti käyttämään paljon. Se on varsinkin kesällä kätevä kun tarvitsee jotain pientä lämittävää olkapäille. Ennen en ole tykännyt mohairista koska se jotenkin "paksuntaa", mutta bolerossa mohairia on juuri sopiva määrä. Ja vielä tuo Glitter piristää pintaa mukavasti.

4 kommenttia:

berlinBat kirjoitti...

Onpa ihana! Tämä näyttäis myös olevan juuri Se boleromalli jota oon mielessäni etsiskellyt pidempään. Täytyy toivoa että malli sopii myös alpakalle ja laittaa puikot laulamaan :)

Liina kirjoitti...

Voi, onpa ihana! En ole ennen huomannutkaan tuota mallia. Yhdyn tuohon berlinbatin alpakka kokeiluun. Niin kuin sanoit mohair on vähän tahmaa neulottavaa.

Elli ja Aura kirjoitti...

Kiitos, kiitos!
Luulen että malli sopii mainiosti neulottavaksi alpakalla. Saattaa olla vähän sujuvampaakin ja valmistuu varmaan nopeasti. :)
Aura

Silkkivilla kirjoitti...

ihana bolero :) ja kivan värinen vaikken ole edes sinisen ystävä :)

elli