keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Ranteen parantelua

Olin pyöräkolarissa ja kaaduin. Otin tietenkin kädellä vastaan ja käsi eli elämäänsä tämän jälkeen viikon ajan paketissa. Neulomislakko oli siis pakko pitää, vaikka ei houkuttanut ollenkaan. Jotain oli kuitenkin pakko tehdä joten väsäsin pari korua. Ei mitään sen kummempia, mutta hyvän arkikorun sain aikaan.

Korua voi pitää eri tavalla mielentilasta riippuen ja pituus on sopiva myös ranteeseen, tosin kierroksia tulee noin puoli miljoonaa. Ystäväni tilasi myös yhden korun. Tosin toivon hänen pitävän sitä jonkun toisen paidan tai vaikka leningin kanssa ;) Hänen vaatevalintansa ei ollut ennalta valittu koska ei tiennyt kuvaussessiosta.Seuraavaksi lupaan neuleita; ranne kestää taas. Tällä hetkellä aika menee kuitenkin lähinnä remppaus- ja pian myös muuttohommissa.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ai samoissa puuhissa sielläkin ahkeroidaan, tsemppiä. Oma alkaa olla jo voiton puolella. Ranteille toipumista! Kauniita koruja olet tehnyt...

Elli ja Aura kirjoitti...

Kiitos :) Remppa saatiin jo eilen valmiiksi jos ei pienenpientä laminaattipätkää lasketa, joten ollaan aivan voitonpuolella.
Elli

Lotta kirjoitti...

Oi teillä on tosi kiva blogi! Vilman linkistä tänne löysin, kuten varmaan moni muukin :).

Elli ja Aura kirjoitti...

Voi kiitos :) Hauskaa että pidät. Pitää vierailla myös sinun blogissasi. En ollut edes huomannut että olimme päässeet Vilman blogin kunnialistalle ;)
Elli