maanantai 25. elokuuta 2008

Vähän korallia

Tällä langalla on historia kesäisenä neuletakkina, joka oli ompelemista vaille valmis. Siinä oli kuitenkin niin paljon vikoja, joten purkasin sen ja tein kesätopin, joka valmistui näin sopivasti ajoissa. :)Malli: Eyelet Dress, Vogue Knitting spring/summer 2008
Lanka:
Novita tennessee 370 g
Puikot: 3,5 ja 4 mm
Muut tarvikkeet: Satiininauha 6 mm, Stockmannilta

Muutoksia tein aika paljon, koska lanka ei meinannut riittää. Alaosaa ja vyötärön resooria lyhensin ja niskaan tein syvemmän uurteen. Näistä suurin osa oli purkauksien seurauksia. Jossain vaiheessa meininki alkoi olla aika epätoivosta, enkä tiennyt mitä pitäisi tehdä. Mutta onneksi lopputulos on ihan kiva.Olin ajatellut värjätä neuleen, mutta Elli oli eri mieltä, joten saa nyt nähdä. Saattaa olla että Elli sai minut ylipuhuttua.Tässä viimeisessä kuvassa näkyy kauniisti pieni moka, jossa en tajunnut että pitsikuvion kavennuksia ei tarvitse tehdä oikeassa kohtaa. Ja kaikkien purkauksien jälkeen en enää jaksanut tätä kohtaa korjata. Sitä mitä ei itse näe ei ole olemassa, vai mitä?

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kaunis toppi, ja tuohan menee hyvin syksymmällä neuletakin alla. Pirtsakka värikin, vaikken yleensä persikanvärisestä tykkääkään. Oikein hyvältä näyttää!

Paula kirjoitti...

Todella kaunis toppi! Väri näyttää myös kivalta.

neja kirjoitti...

Ihana! Ja tuota Babydoll dressiä olen myös kuolannut:) Haluaa kans!

Tui kirjoitti...

Tosi kaunis :)

Hansu kirjoitti...

On ihana! Koralli sopii sulle! :)

Elli ja Aura kirjoitti...

jaana: Enpä tullut ajatelleeksi. ;)

paula: Kiitos! Saa nyt nähdä vielä miltä se väri tuntuu.

neja: Babydoll dress on ollut kovassa käytössä, suosittelen.

tui: Kiitoksia!

hansu: Kiitos, sitä Ellikin sano.

Aura

huopanen kirjoitti...

Ihana! Koralli sopii sulle kyllä hyvin.

santra kirjoitti...

Jaa, että lopputulos on mielestäsi ihan kiva. Minusta tuo näyttää kyllä ihan MAHDOTTOMAN kivalta!!! Ihan himmee kuosi sanois joku nuorempi yksilö!