perjantai 12. syyskuuta 2008

Lapaset vol.1

Olen mestari kadottamaan lapasia, eikä viime talvelta ole yllättäen yhdetkään tallessa. Lapasia siis tehtailemaan, tässä ensimmäiset.Malli: Chevalier -lapaset, jotka löytyy täältä
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm

Lankaa jäi yli edellisestä projektista, juuri sopivasti lapasia varten. Lyhensin lapasten pituutta juuri niin kuin Tikru ohjeessa ehdotti. Väristä en oikein tiedä, mutta olen huomannut sellaisen jutun että jos lapaset eivät ole ihan täydelliset, niitä ei hävitä yhtä helposti. :) Malli kylläkin on täydellinen.. Jos hävitän nämä niin saan tehdä uudet hienommasta väristä. Hyvä plääni.

Puut on kivoja. :)7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit lapaset :)

Mistähän sekin muuten johtuu, että aina ne mielekkäimmät käsineet ja lapaset tuntuvat menevän hukkaan, mutta vähemmän mielekkäämmät tuntuvat kyllä roikkuvan nurkissa iät ja ajat :D

Tytti kirjoitti...

Kivannäköiset tumput.

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Ihanan pirtsakat lapaset!

aura kirjoitti...

Useammin mulla häviää niistä kivoimmista toinen, tai sitten ne hajoaa. Kivat lapaset! Tein samanlaiset lapaset jossain vaiheessa ja niistä tuli niin isot, että piti neuloa toiset alle. Eihän täällä päin Suomea koskaan (ainakaan viime talvena) ole niin kylmä, että voisi käyttää kaksia päällekäin.

Elli ja Aura kirjoitti...

tess: Varmaan just sen takia että ne vain roikkuu nurkissa. ;)

tytti: Kiitos!

arteeni (sia): Kiitos!

aura: Mä taas en oo varmaan ikinä onnistunut hajottamaan lapasia..
Mullakin on noissa lapasissa pienempi tiheys kuin ohjeessa ja sopivat tuli! :)

Aura

Monaliz kirjoitti...

Pitää udella, että käytitkö yksin- vai kaksinkertaista lankaa?

Elli ja Aura kirjoitti...

monaliz: Käytin yksinkertaista lankaa ja pienet puikot niin että tiheys on suurempi kuin ohjeessa. Näin lapasista tuli sopivan napakat.

Aura