tiistai 7. lokakuuta 2008

Tahtoo kanssa...

...omat Chevalierit siis. Oltiin siskon kanssa kummatkin linkitetty ohje, eikä tiedetty toistemme aikeista. Ensimmäinen kuva kuvaa ehkä tämänhetkistä tilannetta blogin suhteen. Kovasti olisi halua tehdä, mutta samalla aika on kovin kortilla. Nolottaa siis hieman kun en ole päivittänyt pitkään aikaan.Malli: Tikrun suunnittelemat Chevalier lapaset (pdf)
Lanka: Novitan 7-veljestä
Puikot: 3,5 mmTein lapaset vain yksinkertaisella langalla joka löytyi kaapin kätköistä. Oli mahtava projekti, lankaa jäi vain joitakin metrejä. Minulla on aika pienet kädet ja pidän ns. sopivista lapasista, en siis halua että ne ovat kauhean suuret. Lyhensin myös mallikertaa lopusta ja pituus menikin aivan nappiin. Tein toisen lapasen pienet kiekurat peilikuvana (näkyy parhaiten ensimmäisestä kuvasta). Olen tietyissä ajoissa niin pedantti että halusin niistä peilikuvat ettei kummassakin kädessä ole samanlaista lapasta ;)

Lapaset olivat välityö. Kävin työmatkalla (en tiennyt että opettajat pääsevät työmatkalle!!) Brysselissä ja tarvitsin matkalle pienen kätevän neuleen. Matka oli oikein rentouttava ja viralliselta nimeltään se olikin opintomatka.Isompi työkin on jo pois puikoilta. Pitäisi varmaan palkata joku (sisko) päättelemään ja viimeistelemään niin että saisin työt edes joskus ihan valmiiksi....

7 kommenttia:

eva kirjoitti...

Kauniisti sopii tuo raidallinen lanka tuohon lapasmalliin. :)

Pikku- Kettu kirjoitti...

Ihanat kuvat! :)

Ja tietysti myös kauniit lapaset!

Hege kirjoitti...

The colours are wonderful!

Elli ja Aura kirjoitti...

eva: Kiitos :) Raidallinen lanka ei tosin ollut alkuperäinen suunnitelma malliin, mutta kun sattui olemaan jämä kaapissa niin oli ihan hyvä käyttää se pois.

pikku-kettu: Paljon kiitoksia! Tämän kertainen kuvaaja ei kyllä edes osaa käyttää kameraani, joten on aina kiinnostavaa rämplätä itse asetukset ja sitten asettua malliksi ;)

hege: Tack så mycket!

Elli

Anonyymi kirjoitti...

moikka, ihanat lapaset!

yks kysymys: neuloitko työmatkallasi lentokoneessa? (oletan että menit Brysseliin lentäen, heh heh)

Olen monesti miettinyt että saako turvatarkastuksen läpi viedä edes puisia/bambuisia puikkoja, kun tuntuvat olevan niin tarkkoja. Tästä kuulee minusta aika ristiriitaista tietoa. Mahtavaahan se olisi, jos koneeseen pääsyä odotellessa voisi tehdä jotain oikeasti hyödyllistä ja mukavaa...

t. puputossu

Elli ja Aura kirjoitti...

puputossu: Kyllä neuloin koneessa ja puupuikot saa muitta mutkitta ottaa mukaan koneeseen. Mietittiin tosin työkavereiden kanssa että nehän on vaarallisemmat kun ne voi helposti teroittaa oikein teräviksi aseiksi... Eli joo, tosi hyvä laki. Tosin en tiedä kuuluvatko neulojat ja koneenkaappaajat samaan katergoriaan ;) Toivottavasti ei.
Elli

Anonyymi kirjoitti...

ai kuka sisko pitäisi palkata? hmm.