keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Pitsiä kesään

Tämän neuleen piti jo valmistua viime kesäksi siistimmäksi neuleeksi mitä voi käyttää kesämekkojen kanssa. Kun kaikki osat olivat valmiita, jäin kuitenkin miettimään mitä teen hihoille. Tänä keväänä pääsin lopulta päätökseen että liivi tästä tulee, ja purkasin hihat. Hihoilla tässä olisi liikaa kaikkea pitsihässäkkää.Lanka: DROPS Muskat
Puikot: 3,5 mm ja 3,0 mm
Napit: Kirppikseltä

Tämä ohje oli oikein mukava ja kiinnostava neuloa. Tuossa reunapitsissä on hauskoja kuvioita ja muutenkin tuo helma toi mukavaa haastetta. Kuitenkaan ei tarvinnut päätä rapsuttaa kun lehdessä on ihan kuvaselostus kuinka eräät kohdat tehdään. :) Hihansuihin päätin tehdä samaa pitsikuviota kuin muihin reunoihin.Tästä Muskat langasta tykkään hirveesti. Siinä on kivaa kiiltoa, ja se laskeutuu kivasti. Eikä se ole sellaista kovaa kuin puuvillalangat yleensä.

10 kommenttia:

O kirjoitti...

Kaikista lukemistani neuleblogeista, teidän blogissa on varmaan kauneimpia neuleita. Naisellisia, vähän hörhelöitä mutta ei liikaa, ja todella kauniisti toteutettuja. Ihana liivi sinulla!
Outi

Hansu kirjoitti...

Kaunis :)

kio kirjoitti...

tosi kaunis liivi! hyvä idea jättää hihat pois

Tess kirjoitti...

Wau! Ei mulla muuta...

Outi kirjoitti...

Wow. Upea noin. Hihoilla olisi tosiaan liikaa.

Jaana kirjoitti...

Tosi kaunis! Ja kiva kuulla, että muskat vois olla se oikeanlainen puuvillalanka. Vihaan puuvillalangan kovuutta ja siksi useat kesäneuleet on jäänyt käyttämättä. Täytyypäs kokeilla.

Riikka kirjoitti...

vautsi! Tosi nätti! Aivan ihana. =)

ColibriDreams kirjoitti...

Tosi kaunis liivi! Hihojen jättäminen oli varmasti hyvä idea.

Tui kirjoitti...

Ihana liivi, hyvä idea jättää hihat pois!

Heidi kirjoitti...

Onpa kaunis - varsinki tuo helma on ihanan näkönen. Muskat on mullekki vielä tuntematon lanka, mutta jospa tämän kesän aikana testais. Kiitti vinkistä!