tiistai 9. marraskuuta 2010

Lelutehtaan tuotantoa

Kummityttö täytti kaksi vuotta ja tänä vuonna hänen paketistaan kurkisti ujo pikkuinen kilpikonna, eli Sheldon sköldpadda.Malli: Sheldon, Knitty talvi 06 (ravelry)
Lanka: Drops Muskat, vaaleanvihreätä 45 g ja tummanvihreätä 20 g
Puikot: 3,25 mm
Muuta: turvasilmät HobbyPointista

Minulle esitettiin unilelutoive jo aika kauan aikaa sitten ja tiesin heti että siitä tulee kilpikonna. Ajatuksena tässä oli myös se että kun Sheldonin kilven saa pois niin siinä on kaksivuotiaalle vähän jujua. Olisin mielellään kiinnittänyt kilpeä hieman pidemmältä matkalta, mutta silloin päälle pukeminen olisi ollut vielä vaikeampaa.Leluissa tahtoo aina olla neulominen kohtalaisen nopeaa, mutta loppunäpertely kestää sitten aika kauan. Ohje oli kuitenkin ihanan tarkasti suunniteltu ja icord jolla kilpi ja alusta ovat kiinnitetty tekevät lopputuloksesta siistin.
Frejan serkku täytti taas syyskuussa kolme vuotta ja hänkin sai pehmoleluja. Tällä kertaa kaksi norsua, äiti- ja vauvanorsun.Malli: (ravelry)
Lanka: Novitan 7-veljestä
Puikot: 3,5 mm
Muuta: silmät helmilaatikosta


Vauvanorsu on tehty vain pienentämällä ison ohjetta, eli noin kolmasosa vähemmän kierroksia ja lisäyksiä.Kolmevuotiaan reaktio oli ihana kun hän avasi paketin, hän hihitti aivan valtavasti. Lahja taisi siis olla mieluinen :)

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Söpöjä! Itsekin oon tehnyt noita norsuja, kilppariakin vois kokeilla. =)

Heidi kirjoitti...

Todella ihania, itsetehtyjä leluja, alkaakin jo kyllästyä kaupan valikoimiin, tarttis tarttis :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Riikka: Kiitos! Kilpparia oli tosiaan kiva tehdä kun se oli niin hyvin suunniteltu, eli kannatan sen tekemisen harkitsemista :)

Heidi: Siitä vain tekemään :) Onhan se eri asia antaa itsetehty kuin kaupasta ostettu. Ja vielä kiitos!
Elli