perjantai 25. helmikuuta 2011

Täydellistä hempeyttä

Seuraava kauan keskeneräisenä ollut työ on valmistunut. Ja tämä hipoo täydellisyyttä! Nyt ärsyttää se etten saanut sitä aiemmin valmiiksi...Malli: Connie Chang Chinchion Henley Perfected, IK Winter 2007 (ravlery)
Lanka: Drops Alpaca, 285 g
Puikot: 2,5 ja 3 mm
Napit: KarnaluksistaOlen pitkä ja siksi joudun lisäämään pituutta jokaiseen neuleeseen, tähän lisäsin helmaan 9 cm ja hihoihin 5 cm. En pidä löysistä hihoista ja koska mallin hihat näyttivät lepattavilta tein erilaiset. Tarkat tiedot hihojen muutoksesta sekä pienet muut sävellykset löytyvät ravelrystä.Ihastuin neuleessa I-cord pääteltyyn nappilistaan sekä napinläpiin. Itseni tuntien, pelkään pahoin että isken edellä mainittuja tästä lähin jokaiseen neuleeseen. Seuraavan tulee ainakin I-cord päättelyitä jo ihan ohjeen mukaan.Täydellisen tästä tekee myös se, että se on ihana päällä. Neule valmistui pari viikkoa sitten ja on ollut lähes koko ajan päällä. Se on juuri sopiva pakkasella; lämmin muttei kuitenkaan liian kuuma. Ihanan alpacan ainoa haittapuoli on että siitä lähtee karvaa. Mustat housuni imevät kaiken itseensä, onneksi tarrarullat on keksitty!Punanenäisyyteen löytyi myös ratkaisu. Jos kuvat ylivaloittaa niin näytän entistä kalpeammalta, mutta en lähes ollenkaan punaiselta :D Visioni oli sumuinen sää, ei missään nimessä aurinkoinen. Sain jotain siltä väliltä, kun tänään oli pilvistä ja ilta alkoi jo hieman hämärtää.Ihana UFO on vihdoinkin valmis! Enää yksi selätettävänä.

11 kommenttia:

kio kirjoitti...

kaunis neule!

Paula kirjoitti...

Todella kaunis! Mullakin on tuohon malliin langat, koskahan lie tulisi tehtyä... :)

villapeikko kirjoitti...

Se on Ihana! Just sellainen josta tulee lempineule!

Elli ja Aura kirjoitti...

kio: Kiitos!

Paula: Kannattaa tehdä, se on juuri sellainen kuin haaveilinkin sen olevan! Suuri kiitos!

villapeikko: Niin onkin, lempineuleainesta siis! Kiitos kehuista :)
Elli

Tuija kirjoitti...

Tosi kaunis ja taitavasti tehty!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana paita! Mistähän saatais mulle tarmoa saattaa ufot loppuun ja viitseliäisyyttä tehdä joskus jotain myös vähän pienemmillä puikoilla ja ohuemmasta langasta... Hatunnosto Sinulle!

Käsityöperhonen kirjoitti...

Todella kaunis neule! Väri sopii hyvin malliin.

Vilma kirjoitti...

Neule on kaunis, mutta rakastuin näihin kuviin! Hengästyttävän viileitä ja hyytäviä värejä, upeaa!

Elli ja Aura kirjoitti...

Tuija: Kiitos! Aikaakin se vei, laatikossa tosin suurimman osan ;)

anonyymi: Suuri kiitos! En tiedä edes itse mistä moinen tarmo on tullut, kai se vain iski nyt kun olen lapsen kanssa kotona. Tosin ufojen välissä on aina pakko tehdä jotain muuta.

Käsityöperhonen: Vaalea väri oli ehdoton tälle neuleelle. En ole pitkään aikaan ostanut sinistä vaatetta, mutta jostain syystä tykkään neuloa sinistä. Kiitos!

Vilma: No voi että, suuri kiitos! Nuorin pikkusisko otti kuvat, tosin itse laitoin kameran asetukset niin että ylivaloitti sopivasti. En voi sanoa kun että olen itsekin tyytyväinen kuviin, sain siskon avulla esille juuri sen mikä oli visio :)
Elli

Nasti kirjoitti...

Ompas tosi kaunis ja kuvat kans. Tuo pusero on ollut jonossa täälläkin pitkään, ehkäpä siihen tulisi pian tartuttua.

helena kirjoitti...

Upea! Myös minä olen haaveillut tuon tekeväni, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Ja aivan mahtavat kuvat!