keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pieni maailmanvaloittaja

Oli tarkoitus lähteä Syyriaan, mutta jostain kumman syystä matkasuunnitelmat muuttuivat ja lähdimme hieman rauhallisempaan Ranskaan. Viikon vietimme maaseudulla, jonka jälkeen olimme vielä pari päivää Pariisissa. Muodin kaupungissa meidän neiti tepasteli äidin ompelemassa mekossa.Kaava: piirretty peritystä mekosta
Kangas: Lasten Metsolan apilakangasta, 0,5 m (riittää kahteen mekkoon)Siellä oli oikein kesä ja niin oli tännekin kevät tupsahtanut kun päästiin taas kotiin. Lähtiessä oli vielä lunta! Freja sai leikkiä ulkona ilman housuja, pylly paljaana ja tutkia aivan uutta maailmaa.Tällaisia mekkoja on tarkoitus tehdä lisää. Olen hurahtanut lastenvaatteiden ompeluun ja ostin myös uuden ompelukoneen. Vanha kukikas ihanuus (mummon vanha) sai mennä opiskelijasiskolle, jolla ei luonnollisesti ole varaa ostaa omaa konetta.Aikakin on hurahtanut. Freja on täyttänyt jo vuoden ja meidän blogikin taisi täyttää vuosia. Ei täällä kuitenkaan ole laiskoteltu, lähiaikoina taitaa tulla jo hetken valmiina olleita töitä esille.

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kylläpäs tyttönen on tosiaan kasvanut hurjasti, kun ei ole vähään aikaan täällä kuvia näkynytkään :) Vaikka niinhän niillä näyttää olevan tapana ;)! Mekko on HIENO, tuo apilakangas punaisena näyttää todella hyvältä. Miten tuo punainen pukeekin noita tyttösiä noin hyvin?! Nyt melkein harmittaa, kun itsellä samainen kangas löytyy vain ruskeana...

riikka kirjoitti...

Onpa kaunis mekko nätillä tytöllä :)

Laura kirjoitti...

suloinen pieni pariisitar;)

Elli ja Aura kirjoitti...

Blogger on sekoillut enkä nähnyt kommenttejanne täällä pitkään aikaan (onneksi sain luettua ne s-postin kautta)! Parempi myöhään kuin ei koskaan, joten vastaan nyt :)

Maiju: Eihän sitä ajankulua samalla tavalla huomaa jos ei noita pieniä seuraa! Kiitos mekkokehuista :) On ollut ihana kesällä. Harmittaako niin paljon että haluat ostaa minulta mekkopalan? En nimittäin tiedä mitä tekisin lopulla. Vaihtoehtoisesti vaihtokauppakin sopii :D (laitan sulle ihan s-postia jos et vastaile tai kirjoittele takaisin, et ehkä ihan ensimmäisenä tule katsomaan josko olen höpissyt jotain täällä...)

riikka: Voi, suuri kiitos :)

Laura: Pikku pariisitar kiittää ;)
Elli