maanantai 14. tammikuuta 2013

Karonkkaleninki

Aikaa on vierähtänyt sitten viimeksi ja sen kyllä huomaa. Näin 4 päivää ennen laskettua aikaa kannan ylimääräistä rantapalloa vaatteiden alla.


Taisinkin jo aiemmin mainita että mieheni väitteli syksyllä. Ompelin tilaisuuteen leningin, koska totesin että mitkään kaapista löytyvät eivät mahdu päälle ja on nopeampaa ommella kuin yrittää etsiä sopivaa.Kaava: Moda 2/2012, tanssiaispuku
Kankaat: Abakhan, Tallinna (Karnaluksin kanssa samassa talossa)

Nämä kuvat ovat otettu tasan neljä kuukautta itse juhlan jälkeen ja ero on huomattava. Kangas lismantuu valitettavasti vatsan päälle eikä henki oikein kulje. Muokkauksia itse kaavaan en tehnyt kuin sen verran että lisäsin helmaosan etukappaleeseen 10 cm ylimääräistä ja laskostin nämä vekkeinä sivuille (jotka nyt rantapallon kanssa näkyvät). Itse juhlasta kuvia minusta on vain pari.


 Kangas löytyi siskojen Tallinnan reissulta. Taisimme viettää 3 tuntia Karnaluksissa ja sen jälkeen suunnistimme vielä kangaskauppaan. Kankaan oikea väri on todellisuudessa näiden kovin erisävyisten kuvien välistä. 

Leninki koostuu oikeastaan kahdesta eri päällekkäin olevasta leningistä. Alla on mustasta joustavasta satiinista ommeltu ja päällä on sitten rypytetty sifonkikerros. Alkuperäiseen olisi kuulunut myös vuori, mutta katsoin sen turhaksi. Tukikangasta on yläosassa monta kerrosta, mutta korsettiluut jätin pois.


Leningin takaosa oli hauskasti laskostettu, tosin ommellessa sai kyllä olla kieli keskellä suuta että kaikki menisi oikein. 


Pahoittelen tunkkaisia sisäkuvia, mutta olin sitä mieltä että tämä on mahaleninki (vaikka toki sitä voi myös ilman mahaa käyttää) ja siksi halusin kuvauttaa sen vielä mahan kanssa.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kaunis mekko ja suloinen rantapallo siellä alla :)

Paula kirjoitti...

Upea mekko ja ihana tuo pallo kyllä :) Jaksamista loppuodotukseen :)

Kaisa kirjoitti...

Ihana masu ja kaunis mekko! Tsemppiä loppumetreille ja tietysti synnytykseen!

ArualMaria kirjoitti...

Kylläpä näytät kauniilta! Upea mekko, mahtavasti toteutettu! Tsemppiä loppuodotukseen. <3

Elli ja Aura kirjoitti...

Jaana: Kiitos! Sinullakin taitaa olla samantapainen rantapallo ;)

Paula: Onneksi pallo on muiden mielestä ihana, itsellä ei ole oikein jaksamista enää. Ja kiitoksi mekkokommenteista!

Kaisa: Kiitos :) Tahtoo myös nyytin jo syliin! Kumarrus tsempeistä.

ArualMaria: Voi että, oikein nolostun, olo kun ei ole kaunis enää tämän pallon kanssa... Suuri kiitos, lämmitti mieltä!
Elli