tiistai 22. huhtikuuta 2008

Lisää kankaita tähän asuntoon

Toivoin hartaasti että n.s. ufot, eli keskeneräiset työt valmistuisivat nopeammin blogin myötä. Karu totuus on kuitenkin tullut vastaan; eivät ne valmistu jos ei niitä ehdi tehdä, tai jos vaihtoehtoisesti aloittaa jotain uutta...

Viime aikoina olen kuitenkin huomannut akuutin laukkupulan ja siksi olen käynyt kangaskaupoissa. Kankaita onkin kiikuteltu kotiin useampaan otteeseen ja tässä saldo.

Kaikille kankaille on kyllä jokin suunnitelma. Kaksi vasemmanpuoleista Marimekkokangasta päätyvät luultavasti hameeksi. Osasta tulee vuorikankaita. Rakas siskoni mainitsi myös että vaikka olen biologi niin ei aina tarvitse näyttää siltä. No, tulipahan kuitenkin ostettua myös yksi aivan mainio biologikangas. Pääty luultavasti laukuksi.
Lankoja ei ole tullut hankittua niin paljon, mutta sisko huijasi minut mukaansa Menitaan. Ostin kuitenkin vain yhdet langat ja niillekin on jo valmis suunnitelma. Ihanan värisistä langoista tulee kesätoppi.

P.S. Miksi ihmeessä tämä idiootti blogi laittaa tiheämmän rivivälin osalle tekstiä!? Osaako joku auttaa... En voi sietää sitä että tyyli muuttuu kesken tekstin!!

2 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Bloggerissa on semmoinen tyhmä juttu, että jos kuvat lataa vasta tekstin kirjoittamisen jälkeen, niin tekstien rivivälit muuttuvat. Tyhmää, tiedän, mutta ei voi mitn. Kannattaa siis ladata ensin kuvat ja vasta sitten kirjoittaa teksti, jos mahdollista.

makepeace75 kirjoitti...

Itseasiassa tuo riviväli saattaa vaihdella, vaikka lataisi missä vaiheessa kuvia. Itse teen niin, että laitan kuvat miten laitan, höpöttelen omiani ja tarkistan koko roskan siinä html-lehdellä (se toinen vaihtoehto kirjoitusloodan yläreunassa) ennen julkaisua. Sieltä näet, että kuvien lisäys aiheuttaa mm. omituisia ylimääräisiä välejä (div) jne. Kun poistelee kaikki ylimääräiset koodit (eli yleensä käytännössä kaikki muut paitsi kuviin liittyvät sekä kursiivit ja boldaukset), saa aikaan sievän postauksen. Lopuksi katson vielä "normaalilehden" puolella, että näyttää oikealta ja sitten postaan.