torstai 15. lokakuuta 2009

Talvilämmikettä

VK:n lehdissä on yleensä se ongelma että kaikki teokset näyttävät tosi ihanilta ja aina vähän epäilyttää minkälaisia ne on ihan oikean ihmisen päällä. En vielä ole pettynyt yhteenkään VK:n ohjeeseen, on ne vaan niin ihania, ja taas valmistui yksi uusi ihanuus.Malli: #22 Cabled Dress (Ravelry) Vogue Knitting, Fall 2008
Lanka: Schoeller+Stahl Filzi 500g
Puikot: 7,0 mm

Nyt se on sitten tehty: paksusta langasta jotain muuta kuin pipoja ja kaulaliinoja. Ohje on tosin tehty aika paljonkin paksummalle langalle, mutta totesin että tämä paksuus riittää. Jos lanka ei jollekin ole tuttu niin se on aika identtistä DROPSin Eskimon kanssa, mutta Tallinnan Karnaluksista sitä saa 1,20€ / 50g. :)

Neuleessa viehätti sen söpöys ja pehmeys. En oikeastaan tehnyt ohjeeseen mitään muutoksia paitsi että juuri muutin tiheyden sopivaksi. Piituutta olisi saanut olla lisää, eli ilmeisesti käytin kerroksissa hieman liian pientä kerrointa..
Meidän kirjastossa on ihan jäätävää joten tällaiset kaikki lämmittävät jutut tulee todella tarpeeseen, kun jo muutenkin olen kauhea palelija. Tuo värikin on ihana, jotenkin sinisen ja mustan yhdistäminen on viehättävää.

Tuo tasku on ihan paras :)Tästä jäi niin hyvä kokemus, että saattaa olla että paksuja neuleita valmistuu vielä tulevaisuudessakin.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Söpö! Varmasti superlämmin. Mutta pitääkös ton kanssa nyt olla superlämmin bolero kans, että kädet ja hartiatkin pysyy lämpöisinä?

Tytti kirjoitti...

Pirteä ja tyylikäs. Varmasti monikäyttöinen.

trikada kirjoitti...

tre bela!

Outi kirjoitti...

Söötti on!

Elli ja Aura kirjoitti...

Anni: Onhan se :) Lankaakin jäi vielä, pitää katsoa jos keksin jotian.

Tytti: Kiitos :)

trikada: Thank you, even if i don't know what tre bela mean.

Outi: Kiitos!

Aura

Nasti kirjoitti...

Blogissamme on teille jotain :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

tosi kaunis!
Voisin haluta itellekkin pidempänä. Taitaa löytyä tuo lehtikin hyllystä..