maanantai 2. marraskuuta 2009

Välitöitä

Olen käyttänyt jämiä pois lankavarastosta ja saanut myös todellisen UFOn valmiiksi. Sain vihdoin viime vuonna jouluksi annetun pipon valmiiksi... Tai siis pipo valmistui, mutta lupasin tehdä siihen koristeita jotka valmistuivat vasta nyt. Eikä niihin kauaa mennyt kun vain sai aikaiseksi. Jotenkin niin tyypillistä.Malli: Jatan MarioMyssy
Lanka: Ístexin Létt-Lopi, islantivillapaidan jämien verran
Puikot: 4 mm

Ensimmäinen härpäke on virkattu ylijääneestä Dropsin Alpacasta. Nauha ja nappi löytyi laatikosta. Nappi taitaa olla aikoinaan ompelemani takin varanappi. Sisko sai ohjeiksi olla hävittämättä sitä.

Toinen härpäke on virkattu samasta langasta kun itse pipo, eli myös nämä ovat jämiä islantilaisvillapaidasta. Napit ovat kaivettu laatikosta ja kun sattui olemaan Fjällräven housujen varanappi oli pakko iskeä se myös mukaan :) Kilisee mukavasti kävellessä. Kummankin koristeen takana on hakaneula joten niitä voi mielen mukaan siirrellä ja myös pitää esim. takin kauluksessa.Kävin työmatkalla Barceloonassa ja lentomatkalle oli pakko saada tekemistä. Ystävä on jo kauan toivonut kynsikkäitä ilman sormien paikkoja, joten kaivoin lankavarastoja ja otin puupuikot mukaan.Malli: Susie's Reading Mitts, Janelle Masters (räveltämö)
Lanka: Dropsin Alpaca (sen verran kun raidallisesta piposta jää yli) ja Alvitan Silkid
Puikot: 3,5 mm

Ovat muuten älyttömän pehmeät ja taitavat joutua pukinkonttiin. Huomasin juuri että jouluun on vain 7 viikkoa! Tulee kiire, mutta onko siinä mitään uutta? Seuraavaksi jotain isompaa.

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Jotenkin niin ihanan tyttömäiset nuo kämmekkäät. Oih.

Sanni kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät!

Elli ja Aura kirjoitti...

Outi: Hih, totta :)

Sanni: Kiitos!
Elli

Käsityöperhonen kirjoitti...

Tosi upeat kämmekkäät. :) Hyvä idea toteuttaa kämmekkäät ilman erillisiä sormenreikiä, ne voivat olla käytännössä toimivammat.

ludivine kirjoitti...

The blue miteens are so sweet and girly !

Elli ja Aura kirjoitti...

käsityöperhonen: Kiitos! Toivotaan että lahjan saaja myös pitää niistä. Erityistoiveena oli juuri että sormille ei olisi omia paikkoja, mallin bongasin sitten sattumalta ravelrystä.

ludivine: Thank you :)
Elli