maanantai 16. marraskuuta 2009

Ei vieläkään mitään suurta

Tällä kertaa vuorossa ikuisuusprojekti, jonka eri vaiheet jostain ihme syystä vaan venyi ja venyi.Malli: Aran Waistcoat by Megan Rogers, Twist Collective Spring 2009
Lanka: Ei mitään tietoa
Puikot: 4 mm
Muuta: Napit Karnaluksista

Kun tämän ihanan liivin ohje ilmestyi kevään 2009 Twist Collectivessa, mieleen tuli heti että "pakko saada" ja neulomisen aloitin heti. Neulominen ei kuitenkaan sujunut ongelmitta. Ilmeisesti ohjeessa oli paljon virheitä, koska en kaikkia kohtia oikein ymmärtänyt. No, uusia versioita ohjeesta tuli jälkeenpäin ainakin kaksi, jotka minua ei tietenkään enää siinä vaiheessa hyödyttänyt. Tein siis aika pitkälti oman pääni mukaan kaikki kavennukset ja muotoilut.

Kun olin neulonut koko liiviosan, tekele jäi nurkkaan roikkumaan pitkäksi aikaa. En tiedä miksi, ei vaan huvittanut. Alkusyksystä otin sitten itseäni niskasta ja tein viimeistelyt. Ei voi muuta sanoa kuin että täydellinen istuvuus, vaikka en taaskaa niitä mallikappalaita tehnyt. :)

Lanka on sitten ihan toinen tarina. Sain sen lahjaksi tutulta, joka oli löytänyt sen ja kaksi muuta kerää Fidasta. Kerät ovat kooltaan valtavia, ei mitään tietoa paljon painoa yhdessä kerässä, mutta tätä "ihanuutta" (lue hirvitystä) jäi jäljelle yhtä paljon, enkä vain tiedä mihin näitä lankoja käyttäisin. Ehkä laitan ne kierrätykseen... Materiaali taitaa olla jotain keinokuitua ja tällaisessa liivissä se ei niin haittaa. Malli on joka tapauksessa niin kiva, että saatan tehdä sen uudestaan joskus jostain mukavammasta langasta. Ja parempaa ohjetta seuraten :)Neuleen viimein valmistuttua itse kuvaussession aikaansaaminen kesti kauan. Kaiken tämän lisäksi vielä neuleesta bloggaaminen kesti ikuisuuksia. Kuvat taidettiin ottaa ainakin kuukausi sitten. Mutta mikäs siinä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? ;)No, missäs sitä sitten ollaan tällä hetkellä? Juu, maassa missä kaikki on suurta ja mikä on täynnä mitä ihmeellisimpiä lakeja.Eli missäs muualla kuin USAssa, tarkemmin North Carolinassa. Tosin kuva on otettu South Carolinasta eräästä lomakohteesta.

On ne alligaattoreita tuolla taustalla, ihan vain luonnossa eikä missään aitojen takana. Jaiks! Vähän sai katsella ympäriinsä aamulenkillä ettei kohdannut ei toivottuja vastaantulijoita!
:)

8 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Ooh, kaunis liivi! :)

Tess kirjoitti...

Aivan ihana liivi!

Mulla on jäänyt tuo malli täysin huomaamatta. Pitääkin laittaa muistiin itelle. Olis aikalailla mun tyylinen.

Elli ja Aura kirjoitti...

Tui: Kiitos!

Tess: Kiitos! Toivottavasti sinulla onnistuu paremmin ohjeen seuraaminen :)

Aura

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kaunis liivi! Olet uskomattoman taitava. :)

Maaria

Riikka kirjoitti...

Tosi kaunis!

tiinamaria kirjoitti...

Mun on pitänyt ostaa tuo ohje jo sen ilmestymisestä alkaen. Mutta nyt nähtyäni sun version täytyy kyllä saada aikaiseksi se ostaminen, että pääsisi joskus sitä neulomaankin. Vois olla ihan potenttiaalinen joululomaneule. Tosin viime vuotinenkin on vielä palojen yhdistämistä ja nappilistaa vailla, että niin täällä :)

Flikka kirjoitti...

Kiva liivi, hienot palmikkokuviot!

Elli ja Aura kirjoitti...

Maaria: Voi kiitos! :)

Riikka: Kiitos!

tiinamaria: Siitä vaan neulomaan. Malli oli oikein mukava ja inspiroiva tehdä, joten varmasti riittää innostusta koko lomalle :)

Flikka: Kiitos! Palmikoita on kiva tehdä :)

Aura