sunnuntai 12. syyskuuta 2010

En ole laiskotellut...

.. ainoastaan bloggaamisen kanssa! Neuleita siis on valmistunut, bloggaaminen on jostain syystä vaan jäänyt.



Malli: Lauren, Kim Hargreavesin kirjasta Precious (ravelry)
Lanka: En valitettavasti muista!
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm
Muut: Napit Stockmannilta

Täälläkin on ihastuttu Kim Hargreavesin neuleisiin ja tässä minun esikoiseni! Tämä neule valmistui jo keväällä kovan työn jälkeen, mutta kuvaus vaan lykkääntyi ja lykkääntyi. Kuvaussessioistakin vasta kolmas onnistui! Kesällä suuri valon määrä, todella vaaleat hiukset ja todella tumma neule eivät toimineet yhdessä. Nyt hiuksieni väri vaihtui sopivasti ja syksyinen värimaailma tuotti hyvän kuvaustuloksen! Ja sopiihan tämä neule paremmin syksyllä blogattavaksi kuin kesällä.



Langan ostin joskus Tallinnasta, enkä enää muista sen nimeä enkä menekkiä! Mutta lanka on ihanaa, ohutta 100% angoraa. Sitä myydään 25g kerissä Kaubamajasta Liann Lõngadista. Tiheys oli hieman suurempi kuin ohjeessa joten laskin kaikki silmukat uusiksi, ja sopiva siitä tuli! Hieman haasteellista oli laskea tuon kaarrokkeen kavennukset, mutta excelin kanssa se sujui ihan hyvin!



Muutoksia neuleesen en tehnyt muuta, paitsi että neuloin koko hässäkän pyörönä ja napinlävet tein sopivin välein, enkä ohjeen mukaan.

Tykkään todella paljon tämän säkkimäisen neuleen tyylistä! Se on aivan ihana ja tosi lämmin, eli sopii vilukissalle nimeltä Aura!



Tässä viimeisessä kuvassa näkyy tuo pinta, jossa on pieniä nyppylöitä. Ne nyt ei hirveästi värin takia neuleessa näy, mutta teki tästä suuresta työstä kiinnostavan!



3 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Just tuollaisen tyylisen tarvitsisin minäkin täksi talveksi, ei vaan saa laitettua puikoille :D Tosi pehmeän näköinen <3

Tytti kirjoitti...

Esikois-Hargreaves näyttää hurjan hyvältä! Ja kivat lämpimän sävyiset kuvat. Musta väri on tosiaan hankala kuvattava, minulla ei ole montaakaan hyvää valokuvaa mustasta kissastamme.

Elli ja Aura kirjoitti...

Jatta: Onhan se pehmeä ja todella tulee käyttöön! Siitä vaan puikottamaan :)

Tytti: Kiitos! Tuo musta on tosiaan todella hankala, ja on myös melko hankalaa neulottavaa kun ei meinaa silmukoita nähdä!

Aura