tiistai 2. lokakuuta 2012

Tuubit

Täällä päin sisaruskaksikkoa pyöreenä ovat ainoastaan tuubit! ;) Eli seuraavaksi esittelyssä pari yksinkertaista tuubia.Harmaa tuubi
Lanka: DROPS Nepal
Malli: Oma
Puikot: 4,0 mm

Tämän harmaan tapauksen tein itselleni, kun olin pahasti perustuubin tarpeessa. Tein sen pyörönä 1o, 1n helmineuletta.


Valkoinen tuubi
Malli: Oma
Lanka: Cascade 220 Tweed
Puikot: 4,0 mm

Tämän valkoisen tein sen sijaan avomiehelleni, tietenkin hänen itse suunnittelemana. Neuloin tuubin tasona, siten että jokaisella oikealla kierroksella nostin joka kolmannen silmukan, niin että neulepinnasta tuli hieman epätasainen.
Lankana molemman ovat aivan ihania! Nepal on ihanan pehmeää ja väri täydellisen harmaata. Sama koostumus kuin edellisen postauksen Andes-lanka, mutta hieman ohuempaa.


220 Tweed on myös ihanan pehmeä ja värikin aivan täydellinen. 220:sta en ole kuullut muuta kuin hyvää, enkä ihmettele! Oli muuten ensimmäinen puhtaan valkoinen tweed joka tuli vastaan, niin oli aivan pakko tehdä erikoistilaus Titityyltä. Tweed on haastava lanka, kun niin monen asian on osuttava kohdalleen: pohjaväri, pilkkujen väri ja koostumus. Tässä Tweedissä kaikki on kohdallaan ja onneksi sitä on vielä villapaidan verran jäljellä! ;) Tämän lisäksi himottaisi kokeilla 128 Tweed, harmi kyllä molemmat langat lopetetaan.4 kommenttia:

Lilja kirjoitti...

Ihanat tuubit, tulkoot talvi! On sulla onnellinen mieheke ja oo rauhassa onnellinen itsekin. Niin ja kivat kuvat.
:)

Sini kirjoitti...

Ihania tuubeja! Perusjutut on aina parhaita :-)

Elli ja Aura kirjoitti...

Lilja: Kiitos, hihii oon mäki onnellinen :)

Sini: Kiitos! Perusjuttuja ei koskaan ole tarpeeksi!

Aura

Anonyymi kirjoitti...

Aura oot ihana!