perjantai 17. heinäkuuta 2009

Kesätoppi

Alunperin suunnittelin tästä langasta topin jollekin ihan muulle, mutta minulle siitä toppi kuitenkin tuli ja hieno sellainen :)Malli: #13 Leaf tank, VK spring/summer 2008 (ravelryssä)
Lanka: Novita Bambu, 150g
Puikot: 3,5 mm

Lankaa jäi kolmannesta kerästä kyllä yli, mutta punnittuna toppi painoi tasan 150 g. Eli ilmeisesti yhdessä kerässä on hieman enemmän kuin 50 g.. Muutoksia en ohjeeseen tehnyt, paitsi että nuo kaksi silmukkaa yhteen tuossa pitsikuviossa topin alaosassa tein vahingossa väärinpäin. Mutta ei se mitään. :) Ja pidensinhän minä sitä vähän, sekä itse toppiosaa että noita olkahihna-letti-juttuja. Ohje oli kaikin puolin helppo eikä aikaa kulunut turhan kauan.

Lankana tuo Bambu on uusi tuttavuus ja varmasti tulen tekemään siitä jotain jatkossakin. Tosi kevyt neuloa ja ihana tuo neulepinta!Hyvä että tämä valmistui näin aikaisin, että ehdin vielä kesällä käyttää, koska jos joku on huomannut täällä ei yleensä olla niin aikaisin liikkeellä. Kröhöm. :D Tosin nyt olen jo suunnittelemassa syksyneuleita, kerrankin ajoissa! Vielä taitaa kuitenkin yksi kesäneule valmistua. Siitä varmaan sitten seuraavalla kerralla.

4 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Kaunis on! Minulla on jo syysneule puikoilla, joten on toivoa että se syksyksi / syksyllä valmisuukin :)

Tess kirjoitti...

Kaunis toppi! Heh, mulla on kesätoppi vielä keskeneräinen. Lieneekö edes valmistuu tänä kesänä.

Elli ja Aura kirjoitti...

Tytti: Kiitos! Eiköhän ;)

Tess: Kiitos! taitaa olla yleinen ongelma tämä neuleiden ajoittaminen.. :)

Aura

Christina kirjoitti...

Aivan ihana, tykkään niin tuosta väristä.