sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Razor Elli

Muistatteko tämän viime kesältä? Jos ette, niin ei se mitään, tuli nimittäin purkutuomio ja sen seurauksena nuudeleita. Lanka on varmaan kihartuvinta, johon olen ikinä törmännyt. Ei siis auttanut muu kuin kastella ja roikottaa.Uutena tuotoksena syntyi toinen kesätoppi, joka osoittautui paljon paremmaksi kuin ensimmäinen yritys.Malli: Razor Cami, Katie Marcus (ravelryssä)
Lanka: Drops, Cotton Viscose 180 g
Puikot: 3,5 mm

Tekeminen oli kovin nopeaa ja mukavaa. Lanka luisti kuin mikäkin puikoilla, joskus siis vähän liiankin kovaa. Koko oli juuri sopiva, tein yhden 12 s mallikerran ylimääräistä ja kainalot tein Villilanka blogin erinomaisten ohjeiden mukaan. Kuvausta ennen tuli kuitenkin kiire, en ehtinyt ommella olkaimia kiinni, enkä tietenkään olisi voinut tehdä sitä hyvissä ajoin samalla kun päättelin langanpäät... Hakaneulasysteemi paistaa siis seuraavassa kuvassa.Valo oli siis loppua (siksi kiire), satoi vähän ja tuuli jo aivan hurjasti.Pitihän sitä hullutellakin vähän, seuraavassa Elli Maija Poppasena :)

9 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Oijjoi, tulipas siitä mukava toppi! Väri taitaa olla sulle kuin tehty...

JohannaL kirjoitti...

Ihana toppi ja väri on tosi kiva.

Ebbu kirjoitti...

Kaunis toppi! Ja hulluttelukuvia on aina hauska katsoa. :)

Flikka kirjoitti...

Kivan näköinen toppi, ja väri on yks mun nykyisistä lempiväreistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan hyväntuulisia, hymyilyttäviä kuvia. :D Toppi on kaunis, ja sopii Sinulle hienosti.

Maaria

Outi kirjoitti...

Todella hyvännäköinen toppi! Olen aina miettinyt, miten ihmeessä tuohon Razoriin pääsee sisälle ja siitä ulos, se on niiiin kaponen. Väri on täys kymppi!

Elli ja Aura kirjoitti...

Nasti: Kiitos paljon :) Ja, joo ihan mukavahan siitä tuli. Olen löytänyt kyseisen värin vasta jokunen vuosi sitten kun oli pakko käyttää n.s. turkoosia yksityiskohtaa kuorossa. Sitä kautta se sitten on vähitellen hiipinyt vaatekaappiin.

JohannaL: Kiitos, vähän kiiltävä tosin, mutta kai se on hyvä olla välillä vähän blingbling meiningillä!

Ebbu: Hyvä että hulluttelukuvia on hauska katsoa... Ja kiitos :)

Flikka: Kiitos! Minulla kamppailee vielä kovasti vihreän rinnalla.

Maaria: Voi kiitos :) Oli aika rankka sää, joten on hauskaa jos kuvissa kuitenkin näkyy edes vähän iloa.

Outi: Siitä se vain kiskaistaan pään yli :) Kainaloiden allehan tulee hieman ainaoikein reunaa ja tämä antaa kaula-aukolle suuremman ympäryksen ja venymismahdollisuutta. Tosin oma takakappaleen päättely on hieman tiukka, jotta se ei löpähtäisi ja siksi hieman hankala, mutta kuitenkin käypä. Ja kiitos! Väri on mielestänikin aivan mahtava :)
Elli

Christina kirjoitti...

Oonhan mie näitä toppeja nähny muissakin blogeissa, mut se on taas tää väri. Aivan just se oikea, jälleen. Et tekis mieli just samanlainen neuloa ja heti. Niikun tuo edellisen postauksenkin Auran toppi. Malli tottakai ihana mut erityisesti taas tuo väri, just sellanen kun itsekin tykkäisin.

Elli ja Aura kirjoitti...

Christina: Voi kiitos :) Mieltä oikein lämmitti. Kyllä itsekin sellaisen sukaiset pikaisesti, minulla kesti 5 päivää, luisti niin kovaa ;)
Elli