tiistai 28. heinäkuuta 2009

Myöhästynyt bolero

Häiden alusviikko oli kiireisempi kuin luulin ja siksi bolero myöhästyi. Pidin kuitenkin kiinni lupauksestani ja sain kuin sainkin tämän valmiiksi vielä kesän aikana.Malli: I do, Jody Pridal, Knitty Spring 2005 (ravlery)
Lanka: Alvitan Silkid, 40 g
Puikot: 4 mmHihoja muutin sen verran että en tehnyt leveitä lärpäkehihoja, olisivat häirinneet minua aivan suunnattomasti. Alkuun tein 48 silmukkaa ja aloitin sitten levennykset 6. mallikerran jälkeen. Bolerosta tuli ihan höyhenenkevyt, painoa vain 40 g! Silkid lanka (70 % mohairia ja 30 % silkkiä) on ostettu Tallinnasta ja oli aika ihana tuttavuus; halpaa, hyvälaatuista, kevyttä eikä liian karvaista.Vaikka tämä bolero onkin aika riepu lämmittää se oikein mukavasti. Syyskuussa olisi yhdet häät, ehkä sen voisi laittaa sinne että tulee ainakin jotain käyttöä. Kuvissa päällä oleva kesämekko on muuten Japanista. Tämä tyttö kävi siellä muttei ehtinyt yhteenkään lankakauppaan (!!) kun kyseessä oli kuoromatka.Itse ristin boleron uusiksi. "I did" nimi sopii paremmin kun häät menivät jo ;)

8 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Ihana hihatin!

Flikka kirjoitti...

Ihanan kevyen mutta silti lämpimän näköinen hihatin, kesämekko on myös kiva!

Elli ja Aura kirjoitti...

villapeikko: Kiitos :)

Flikka: Kyllä, onhan se lämmin, välillä voipi olla että liiankin lämmin.
Elli

Anonyymi kirjoitti...

Bolero on herkkä ja kaunis, ja kesämekkonen kivan värikäs. Ihania kuvia vehreässä mesiangervoviidakossa.

Maaria

Tess kirjoitti...

Kaunis bolero! Mohair on melkoisen lämmin materiaali neuleisiin. Hämää aika tehokkaasti, kun neuloo ohuesta mohairlangasta ja lopputulos onkin tosi lämpöinen.

Marsvin kirjoitti...

Onpas kevyen ja herkän näköinen kaunis bolero! Ja edellisen postauksen toppikin on ihana, kannatti purkaa ja kastella lanka!

kirsi kirjoitti...

Kiitos Elli vierailusta blogissani, tulin vastavierailulle ja teille täytyy kyllä tulla ajan kanssa uudelleenkin niin monta ihanuutta jo pikaisestikin bongasi.

Ainiin ja unohtui tuolla oman blogini kommenteissa sanoa, että Cap Shawlilla on pitkä ja värikäs historia blogiarkistossa...

Elli ja Aura kirjoitti...

Maaria: Mesiangervojen (tai älggräs jolla nimellä sen itse paremmin tunnen) kukkiminen olikin ajatuksena boleron kuvausta varten. Valitettavasti ne olivat jo osittain kukkineet... Kiitos!

Tess: Niinpä, ei uskoisi että niin lämmintä saa aikaiseksi niin hepposesta langasta! Ja paljon kiitoksia :)

Marsvin: Kiitos! Ja kyllä, olen samaa mieltä että kannatti purkaa. Asiahan on näin lähes aina vaikka se tuntuukin kovin kurjalta.

kirsi: Hauskaa että löysit myös tänne! Ja toivottavasti viihdyt :)
Elli