torstai 25. helmikuuta 2010

Lämmitystä

Minäkin tarvitsin lämmitystä tähän kylmään talveen. Tällä kertaa päätin sitten tehdä ihan kunnon varusteet, jolla pysyy lämpimänän säällä kuin säällä.Malli: Kaulaliina ja pipo
Lanka: Schoeller+Stahl Filzi 400g
Puikot: 8 mm


Pipoa muutin hieman, eli en vaihtanut mallineulosta kuin ohjeessa käskettiin, enkä tehnyt piposta niin pitkää. Kaulaliinassa taisin seurata orjallisesti ohjetta. Ei kyllä mennyt kauaa! Ja nämä myös valmistuivat silloin kuin kovat pakkaset alkoivat. Eikä nyt, kun ne ilmeisesti kohta loppuvat ;)Tykkään tosi paljon! Näihin on ihana uppoutua kun on kunnon viima!

Lisäksi tarvitsin pikaisesti hiihtohanskojen sisälle sormikkaat, koska tämä viikko olemme Saariselällä ja luvassa oli kylmiä hiihtosäitä. Mikä tähän tarkoitukseen olisi parempi kuin jämälankojen käyttö! Raidoitusta riitti vain yhteen sormeen, ja hyvä niin, koska päättely olisi muuten ollut hieman ilkeetä!

Jos kaksinkertainen pipo ihmetyttää, niin kylmä on. Vaikka tänään oli kyllä ihan luksusta, vain -13 astetta!Malli: Omasta päästä, 50s
Lanka:
Schoeller+Stahl Fortissima Socka (punainen) 15g, Sandnes Garn Sisu (ruskea) 15g
Puikot: 2,5 mm


Sormikkaat valmistuivat käteväsi 6 tunnin odottelussa Rautatientorilla. Eipä käynyt aika tylsäksi ja sainpa sormikkaat ajoissa valmiiksi. :)

Ja vielä vähän fiiliskuvaa Kiilopäältä. Oli hienoa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno talvikuva Kiilopäältä! Olin itsekin siellä viime viikolla avantouimassa ja hiihtämässä (ja neulomassa). Upea paikka!

Jaana kirjoitti...

Ihana setti ja upeat näkymät Kiilopäällä! Reipasta menoa teillä!

Tess kirjoitti...

Pehmoisen näköinen setti! Kelpaa hiihdellä tuollaisissa maisemissa :)

Michele kirjoitti...

I love the gloves!

Elli ja Aura kirjoitti...

Anonyymi: Onhan täällä hienoa! Vaikka ei varmaan hirveän usein käy että täällä on vähemmän lunta kuin Helsingissä :P

Jaana: Kiitos! Hiihdelty on kyllä paljon vaikka välillä tuntuu inhimillisen kylmältä!

Tess: No kyllä kelpaa! Ei hirveästi tarvitse valittaa :)

Aura
Michele: Thank you! :)

Christina kirjoitti...

Ihania asusteita, tuo muhkee tupsu pipossa on mainio. Ite oon käyttäny rukkasia hiihtäessä kun sormikkaissa ei tänä talvena ole montaa kertaa tarennut hiihtää. Villasormikkaat olis täälläkin tarpeeseen.