keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Hei taas, pitkästä aikaa

Nuoremmalla blogin pitäjällä on ollut viime aikoina hieman hiljaiseloa. Syitä on tietenkin monen monta, mutta ehkä suurin ettei yksinkertaisesti ole blogittanut. Onneksi isosisko pitää hyvää huolta ja potkii vähän persuksille ;)

Viime kirjoituksesta on valmistunut vaikka mitä, suurin osa pikkujuttuja, mutta myös kaksi isoa onnistunutta ja kaksi isoa epäonnistunutta. Suuremmista onnistumisista lupaan laittaa lähiaikoina postausta, mutta pienistä en lupaa mitään :)

Aloitetaan nyt kuitenkin tekeleellä joka valmistui jo ennen viime postausta: Frejan ensimmäinen synttärilahja. Neidin toinen syntymäpäivä lähestyy jo kovaa vauhtia, mutta mekko oli ainakin hetki sitten vieläkin sopiva! Kuvat ovat tietenkin ihan vanhentuneita, mutta tässä kuvia niille jotka jo odottavat kesää :)


Malli: Twist Collective: Little Lisa Jane by Alison Green Will

Lanka: Snuggly Baby Bamboo DK, 200g

Puikot: 4,0 mm

Mitoitus siis onnistui, vaikka mekko oli niiiiin pienen näköinen! Lanka oli uusi tuttavuus, ihanan pehmeää ja kivasti neuloutuva. Värivalintakin onnistui ja uskon että äitikin oli tyytyväinen.
6 kommenttia:

Usimarjaana kirjoitti...

Onpa kyllä herkullinen mekko. Ja väri on mitä mahtavin! :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Kiitos Usimarjaana!

Aura

Emma kirjoitti...

Onpa aivan huippuhieno! Voisin tehdä samanlaisen kummitytölle 2-vuotissynttärilahjaksi. Ymmärsinhän oikein, että koot oli 6 kk, 12 kk, 2 vuotta ja 3 vuotta?

Elli ja Aura kirjoitti...

Emma: Kiitos! Näin on. Itse tein yksi vuotiaalle koon 12kk, mutta tosiaan se sopi aika kauan. Toisaalta, parempi että on vähän iso kuin liian pieni! Lankaa voin myös lämpimästi suositella!
Aura

Emma kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Vielä voisin kysyä, että ootko tilannu langan netistä vai saako sitä ostettua Suomessa jostain? Esim Oulunkylän Lankamaailmasta? Pääkaupunkiseudulta pitäs löytyä.

Elli ja Aura kirjoitti...

Itse ostin langan lankakaupasta nimeltä Kirstikki joka on töölön tullin kohdalla mannerheimintiellä 24h alepaa vastapäätä.

Aura